Skip to main content

Wij zijn KLIX

KLIX talentbouwers.
Vakmensen voor elkaar.

Om aan de toekomst te bouwen heb je vakmensen nodig. Dat is duidelijk. Maar deze vakmensen zijn geen middelen. Geen machines die je aan- of uitzet naar behoefte. Deze mensen, met de perfecte combinatie van talent en werkmentaliteit, zijn van cruciaal belang voor onze organisatie. Daarom verdienen ze de aandacht.
KLIX verbindt deze getalenteerde vakmensen aan haar opdrachtgevers BINX Smartility, WAM&VanDuren, WSi Techniek en De Naobers. Deze bedrijven hebben verschillende aandachtsgebieden, maar samen hebben ze veel gemeen. Ze zijn namelijk zuinig op hun belangrijkste kapitaal: het team waarmee met aandacht en plezier elke dag wordt gewerkt aan de mooiste projecten. Bij KLIX talentbouwers leggen we de focus op persoonlijke aandacht en werkplezier, we doen het voor elkaar!

Caro

ZZP’ers, planning & administratie

Robbin

ZZP’ers, planning bouw & techniek

Ivo

Financiele administratie

financiën

Partners van KLIX

Onze werkwijze

KLIX verbindt, voor haar familie van opdrachtgevers, gemotiveerde vakmensen door te bemiddelen in de markt van vaktalent. KLIX draagt zorg voor duurzame inzet door deze vakmensen naast goede, persoonlijke begeleiding en opleiding ook uitstekende voorwaarden te bieden. Het zorgt voor meer werkplezier, meer wederzijds vertrouwen en meer verbinding.