Skip to main content

Samenwerken met KLIX

Dankzij ons bijzondere concept waarbij wij nauw samenwerken met 5 toonaangevende bouw- en installatiebedrijven weten wij altijd wat er speelt bij onze klant. Anders dan reguliere uitzendbureaus leer je dus je collega’s goed kennen, omdat je binnen de 5 bedrijven altijd dezelfde mensen tegen komt. Je hebt altijd hetzelfde aanspreekpunt en leert de uitvoerders en projectleiders goed kennen.

Onze 5 opdrachtgevers zijn een grote familie van elkaar die integraal samenwerken aan de mooiste projecten. KLIX organiseert voor deze bedrijven de planning van personeel en ZZP’ers. De meeste projecten zijn utilitaire projecten, klantenwerk, service en onderhoud maar ook pre-fab van woningen is bij ons een mogelijkheid. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken welke projecten daar het best bij aansluiten. Benieuwd geworden naar onze projecten? Klik hier voor inkijkje op een project van één van onze opdrachtgevers, waar wij trots op zijn!

Onze opdrachtgevers

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

De visie van WAM&VanDuren Bouwgroep is gericht op het integraal ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van vastgoed waarbij samenwerken en co-creatie belangrijke kernwaarden zijn. WAM&VanDuren Bouwgroep is werkzaam voor overheden, ontwikkelaars, corporaties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, bedrijfssector en in de particuliere sector.

De Naobers is hét aanspreekpunt voor integraal onderhoud aan vastgoed in de Achterhoek. Wij werken enkel met gedreven en gepassioneerde vakmensen, zowel bouwkundig als installatie technisch, die van “anpakken” weten.

WSi techniek is al ruim 35 jaar een begrip in de installatietechniek. Met ons werk dragen we bij aan een prettige leefomgeving waarin mensen wonen, werken en recreëren. Van complexe klimaatinstallatie tot de bestrijding van legionella en alles daar tussenin: met veel passie werken we aan uitdagende technische vraagstukken door heel het land.

Al 25 jaar lang is LBA een toonaangevend meetkundig bureau in de bouw, geodesie en civiele techniek.

𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝗶𝘀𝗲𝘀:
▸ Geo data verwerking
▸ Mobile Mapping
▸ Maatvoeren
▸ Civiele Techniek & Ontwerp
▸ Drone Mapping
▸ 3D Laserscannen
▸ Landmeten

Waarom werken bij KLIX?

Werken aan de mooiste projecten

Word jij warm van grote uitdagende projecten met slimme technologie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Wij maken het je makkelijk

Geen gedoe met urenbonnen en wekelijkse betaling. ZZP’er? Wij helpen met jouw administratie!

Uitstekende voorwaarden

Lang lopende projecten en 4 opdrachtgevers waarmee jij de mooiste projecten mag realiseren. En maximaal één uur reistijd!

Ervaringsverhalen