Skip to main content


Langs deze weg stellen we graag 3 van onze onverschrokken medewerkers aan jullie voor wie deel uitmaken van ons kleurrijke team …

Langs deze weg stellen we graag 3 van onze onverschrokken medewerkers aan jullie voor wie deel uitmaken van ons kleurrijke team van ADHD’ers.

Met plezier willen we je als eerste graag voorstellen aan Tanja, onze creatieve wervelwind die ons is gaan versterken in de visuele communicatie. Met haar achtergrond als ondernemer in de fotografie en ervaring in marketing en vormgeving, brengt ze een waardevolle aanvulling op ons creatieve team.

Laten we ook zeker Vincent een warm welkom geven, onze expert in de automatisering. Als er iets is dat hij niet kan automatiseren, zou het wel iets heel bijzonders moeten zijn.

Bowy maakt al iets langer deel uit van ons team, en het werd dan ook tijd dat hij ook voorgesteld werd. Bowy is onze recruitment marketeer wie er mede voor zorgt dat de juiste talenten worden gevonden.

Deze 3 samen zijn vanuit KLIX achter de schermen hard bezig om op recruitmentgebied nieuwe stappen te zetten. Stay tuned…

(Feed generated with FetchRSS)


arrow_back Terug naar het overzicht

Deel dit bericht